‘Türkiye’de kadın olmak zor’

Kendisini taciz eden ve evinin yakınlarında yakalanan hayranı yüzünden korkulu anlar yaşayan Hande Yener, Türkiye’deki her kadın gibi kendisinin de zorluklara maruz kaldığını söyledi.

‘Türkiye’de kadın olmak zor’

Önceki gece sahibi olduğu kulüpte Erdem Kınay’la aynı sahneyi paylaşan Hande Yener, program sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Kendisini sosyal medyadan taciz eden ve ardından evinin yakınlarında yakalanan hayranı hakkında konuşan Yener, ”Yalnız ben değilim. Benim başıma gelen, aslında Türkiye’de bir çok kadının başına hemen her gün gelen şeylerden biri. Sosyal medyada, sokakta… Evine giderken katledileni, mini etek giydiği için taciz edileni, çocuk gelinleri… Kadın olmak zor bu ülkede’ dedi. 

ÖNCE UMURSAMAMIŞTIM

Aldığı taciz ve tehdit mesajlarını önce önemsemeyen Hande Yener, durumun ciddiyetini sonradan fark ettiğini belirtti. Yener, ‘Önce yazdıklarını umursamadım aslında. O kadar da değil dedim kendi kendime. Ancak daha sonra olayın ciddiyetini anlayınca gerekeni yaptım. Emniyet güçlerine hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Benim hayranlarım ve fanlarımla aramda çok samimi bir bağ var. Yaşanan bu olay onlarla ilişkimi asla etkileyemez’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X