Türkiye’de mankenlik bitti

Dün Kent Meydanı AVM’de Bursalılarla buluşan eski model ve oyuncu Neslihan Yavuzcan, Çağla Şikel’le birlikte mankenlik mesleğinin sona erdiğini söyledi.

Türkiye’de mankenlik bitti

BÜLENT BEYSİR

Eski manken, oyuncu ve sporcu Neslihan Yavuzcan, dün Kent Meydanı AVM’de düzenlenen ‘Hayatına Spor Kat’ etkinliğinde sevenleriyle buluştu. Bursalılara spor ve doğru nefes egzersizleriyle sağlıklı yaşamın sırlarını verdiği etkinlik öncesi Olay Çekirge’ye özel açıklamalarda bulunan Yavuzcan, eski mesleği olan mankenliğin Türkiye’de bittiğini iddia etti. 

Bu durumu yeni mankenlere bağlayn Yavuzcan, ‘Türkiye’de mankenlik devri Çağla Şikel’le kapanmıştır. Çağla’da sonra gelen jenerasyondaki mankenler bu işi profesyonel olarak yapamıyorlar. Çünkü işin eğitimini almıyorlar’ dedi. 

HERKES SPOR UZMANI

Son dönemde özellikle ünlüere yaşam ve diyet koçluğu yapmanın moda haline geldiğini belirten Neslihan Yavuzcan, bu işin de istismar edildiğini savundu. Üç aylık sertifika alan herkesin uzman kesildiğini belirten Yavuzcan, ‘Ben 4 yaşımdan beri hergün düzenli olarak spor yapıyorum. Profesyonel ligde basketbol oynadım. Ama bakıyorum artık her önüne gelen spor ve yaşam uzmanı. Bana göre bu işi layığıyla yapanlar Ayşe Tolga ve Şeyda Coşkun’dur’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X