‘Türkiye’den vazgeçmeleri o kadar kolay değil’

İş adamı ve turizmci Kınay, ”Türkiye için Rus turist bu kadar önemliyken Rus turist için de Türkiye önemli. Rus turistin Türkiye ve Antalya’dan vazgeçmesi, o kadar kolay değil” dedi.

‘Türkiye’den vazgeçmeleri o kadar kolay değil’

İş adamı ve turizmci Cem Kınay, “Türkiye için Rus turist bu kadar önemliyken Rus turist için de Türkiye önemli. Rus turistin Türkiye ve Antalya’dan vazgeçmesi, o kadar kolay değil” dedi.

 

“Her şey dahil” sisteminin öncüsü iş adamı Cem Kınay, yaptığı açıklamada, Rusya pazarının Türkiye ve özellikle Antalya için çok önemli olduğunu ifade etti.

 

Her yıl Rusya’dan 5 milyon turist geldiğini ve Antalya’da yaşayan Rus-Türk ailelerin nüfuslarının 1 milyonu bulduğunu dile getiren Kınay, Rusya ile olan ilişkilerin turizm açısından çok önemli olduğunu söyledi. Turizm camiasının, martta başlayacak rezervasyonlara kadar krizin ortadan kalkmasını beklediğini dile getiren Kınay, şöyle devam etti:

 

“Türkiye için Rus turist bu kadar önemliyken Rus turist için de Türkiye önemli. Rus turistin Türkiye ve Antalya’dan vazgeçmesi, o kadar kolay değil” diyen Kınay, Ruslar’ın Türk yemekleri ve otellerini sevdiğini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X