Türkiye’nin 1 numarası Arabayatağıspor

Türk futbolunda Bursa fırtınası esmeye devam ediyor. Mavi beyazlı kulüp, U14’ten sonra U15’te de zirveyi yakaladı.

Türkiye’nin 1 numarası Arabayatağıspor

Mavi beyazlılar, Nike Premier Cup U-15 Türkiye Şampiyonası finalinde İstanbul Bağlarbaşıspor’u 3-2 yenerek kupanın sahibi oldu. Yeni rota Danimarka’daki Avrupa Şampiyonası.

 

İzmir’de düzenlenen Nike Premier Cup U-15 Türkiye Şampiyonası 4’lü finallerinde temsilcimiz Arabayatağıspor mutlu sona ulaştı. İlk gün Diyarbakır ekibi Ergani Gençlerbirliğispor’u 2-0 yenen mavi beyazlılar, final maçında İstanbul Bağlarbaşıspor’u 3-2 mağlup etti ve Türkiye Şampiyonu oldu. Arabayatağıspor’un final maçında gollerini 1, 16 ve 25. dakikalarda Oğuz Özçelikyürek attı.

Danimarka yolcusu!

Temsilcimiz ayrıca 10–11 Nisan 2015 tarihlerinde İstanbul’da U-15 Süper Final’e katılmaya da hak kazandı. Nike Premier Cup U-15 Türkiye Şampiyonası’nda birinci ve ikinci olan 2 takım ile Bölgesel Gelişim Ligi U-15 Yaş Ligi kategorisindeki müsabakalar sonunda birinci ve ikinci olan takımlardan oluşan 4 takım İstanbul’da U-15 Süper Final’de karşılaşacak. Eleme usulü oynanacak bu müsabakalar sonunda birinci olan takım Danimarka’da gerçekleştirilecek Nike Premier Cup Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanacaktır.

Arabayatağıspor, İzmir’de Nike Premier Cup U-15 Türkiye Şampiyonası’nda 1. olurken Bursaspor’un Altyapıdan sorumlu yöneticisi Ali Turan ile Bursa Futbol İl Temsilcisi Osman Kılıç da yalnız bırakmadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X