‘Türkiye’nin büyümesinden muhalefet neden rahatsız’

Ağrılı işadamları Fuat Alpaslan ve Celal Demir tarafından düzenlenen Ağrılılar Gecesi’nde konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sağlık Bakanlığı olarak 226 tane 36 bin yatak kapasiteli şehir hastanesi yaptıklarını, bunların arasında Ağrı’nın da bulund

‘Türkiye’nin büyümesinden muhalefet neden rahatsız’

SEYİT GÜNDOĞAN

Dünyada şu anda 62 bin yatak kapasiteli 240 tane hastane yapan tek  ülkenin Türkiye olduğunun altını çizen Müezzinoğlu, “Bundan Almanya, Fransa Avrupa, İsrail rahatsız. Niye?  Çünkü Türkiye bunları yaptığı zaman bölgede sağlık turizminin merkezi olacak. Üçüncü havaalanından Almanya rahatsız. Üçüncü boğaz köprüsünden Fransa rahatsız. Türkiye ekonomisinin dünyanın en güçlü ilk 10 ekonomisine girmesinden İngiltere, Avrupa, Amerika, İsrail rahatsız. Bunu anlıyorum da bizim içimizdekiler niye rahatsız? onu anlamakta zorlanıyorum. MHP, CHP, HDP neden bu ülkenin büyümesinden ve dünyayla yarışmasından rahatsız oluyor anlamıyorum” diye konuştu. 

EN BÜYÜK MÜCADELEMİZ BARIŞ

Ağrılı işadamı Fuat Alpaslan da, Bursa’da yaşayan Ağrılılar olarak doğdukları yere vefa, doydukları yere de hizmet borçları olduklarını belirterek, “Hem Bursa, hem  ülke ekonomisine kalkınma değer ve istihdam sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ağrılılar olarak başımız Ağrı Dağı ve Uludağ kadar dik, gönlümüz Ağrı Ovası ve Bursa Ovası kadar geniş. Bizim en büyük mücadelemiz birlik ve beraberliği sağlayarak büyük Türkiye ve barışın mücadelesidir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Müezzinoğlu’na gecenin anısına bir tablo hediye edildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X