Türkiye’nin et markası olmak istiyoruz

CA Aset Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Aydın, sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin de et markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Türkiye’nin et markası olmak istiyoruz

Aydın, Etgen markası ile yıllardır vatandaşlara kaliteli ve güvenilir lezzetler sunduklarını belirterek, aylık 250 tona ulaşan et işleme kapasitesi ile Bursa’dan ulusal pazara çıkan marka olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. En büyük önceliklerinin hijyen ve kalite olduğunun altını çizen Aydın, “Bizim birinci önceliğimiz halkımıza sağlıklı kırmızı et sunabilmektir. Her şeyden önce ilk kuralımız temizlik ve kaliteli üretim. Bu kapsamda uluslararası geçerliliği olan üretim ve işleme sertifikaları aldık” dedi.

GÖZ BEBEĞİMİZİ KORUYORUZ

Sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin de et markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Aydın, ”Marka olmanın birçok farklı kuralı var. Her kural da bir basamak. Biz basamakları adım adım tırmanıyoruz. Markamız, öncelikle Bursa’nın markasıdır. Bursa adına yakışır bir şekilde kalitemizi her zaman yükseklerde tutmak için çalışıyoruz. Bursa ismi ile özdeşleştirdiğimiz markamızı da göz bebeğimiz gibi koruyoruz. Kalite, hijyen ve kurumsallık bizim olmazsa olmazlarımızdır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X