‘Türkiye’nin geleceği CHP’nin ellerinde’

CHP İl Başkanlığı, milletvekilleri ve partililerin de katılımı ile düzenlenen basın toplantısında 1 Kasım seçimlerinin yol haritası açıkladı.

‘Türkiye’nin geleceği CHP’nin ellerinde’

SEYİT GÜNDOĞAN 

Toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Zafer Yıldız, Türkiye’nin, Cumhuriyet tarihinin en derin siyasi krizlerinden birini yaşadığını öyledi. Türkiye Cumhuriyeti’nin 23 gün sonra en kritik tarihi virajlarından birini geçeceğini vurgulayan Yıldız, “Bu viraj Türkiye’yi ya düzlüğe çıkaracak, ya da uçuruma yuvarlayacak. 1 Kasım seçimleri Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli virajıdır. CHP, halka olan inancı ve güveniyle bu seçime gidiyor. 1 Kasım’da milli irade ne olursa olsun CHP buna saygı gösterecektir. Bizler milli irade, milli irade deyip, seçim sonucu kendine uygun çıkmayınca beğenmeyen, milli iradeyi ayaklar altına alan bir anlayışa sahip değiliz. Yeter ki adil, şaibesiz bir seçim yapılsın. Türkiye, ülkenin geleceğinin dün olduğu gibi bugün de CHP’nin ellerinde olduğunu gördü. 1 Kasım’da ya bir yol bulacağız, ya bir yol açacağız. Ya da iktidarı yanlış yola gitmekten alıkoyacağız” diye konuştu.

Yıldız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 11 Ekim’de Bursa’da miting yapacağını hatırlatarak, vatandaşları mitinge davet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X