Türkiye’nin geleceği için çalışıyoruz

Öğrencilerinin her yıl aldığı birinciliklerle TEOG, YGS-LYS sınavlarındaki başarısını gelenekselleştiren Doğa Okulları, ilkokuldan itibaren uyguladığı özel akademik yöntemlerle sektördeki öncü rolünü devam ettiriyor.

Türkiye’nin geleceği için çalışıyoruz

Öğrencilerinin bireysel öğrenme becerisine göre “online ödev sistemi” ve lise seviyesi için de haftanın 6 günü “ekstra etütle” üniversiteye hazırlık sistemi uygulayan Doğa Okulları, öğrencileri kadar öğretmenlerinin başarısına da özel bir önem veriyor.

Doğa Okulları’nın, bu yıl bir  ilke imza atarak, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğiyle ‘yeni nesil öğrenciler için yeni nesil öğretmenler’ yetiştirecek. 

Doğa Okulları CEO’su Bünyamin Çelikten, Türkiye genelinde 104 kampüste 70 bin öğrenciyi Türkiye’yi geleceğe taşıyacak bireyler yetiştirmeyi ilke edindiklerini belirterek, “2015 yılı TEOG sınavlarında öğrencilerimizin 130’u soruların tamamını, 3 bin 379’u ise en az bir alanda bütün soruları yanıtladı. 

Her öğrencimize bireysel öğrenme becerisine göre online ödev sistemini uyguluyoruz Üst düzey MBA programlarını temel alan t-MBA eğitim sistemi sayesinde öğrencilerimiz dünyanın önde gelen üniversitelerine kabul ediliyor. Öğrencilerimizi haftada 6 gün ekstra etütlerle sınavlara hazırladığımız bir üniversite hazırlık sistemimiz bulunuyor” dedi.

Doğa Okulları olarak öğretmenler için de yeni neslin değişimlerine ayak uydurması ve yeni nesle verilecek eğitimlerin güçlendirilmesi için de benzersiz projeler gerçekleştirdiklerini belirten Çelikten, “Sınıf Öğretmenleri Gelişim Programı” adlı 3 yıl sürecek proje kapsamında; 700’den fazla sınıf öğretmeni, toplamda 20 gün ve 140 saatlik eğitim çalışmasına katılacak. Proje, veliler- çocuklarla etkili iletişim konulu atölye çalışmaları, konuk konuşmacılar ve farklı eğitim aktiviteleri içerecek şekilde tasarlandı. Öğretmenlerin hem mesleki hem de kişisel gelişimlerini destekleyecek bu program sonunda katılımcılar, bitirme tezlerini hazırlayacak ve kurulda başarılı olarak değerlendirilenler sertifika almaya hak kazanacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X