Türkiye’nin ilk yüzer doğalgaz üretim gemisi Boğaz’da

Türkiye’nin ilk yüzer doğalgaz üretim gemisi Osman Gazi, İstanbul’un Fethi’nin yıl dönümünde Boğaz’dan geçiyor. Geçişin yaklaşık 11 saat sürmesi bekleniyor.

Türkiye’nin ilk yüzer doğalgaz üretim gemisi Boğaz’da

İstanbul Boğazı transit gemi trafiği, saat 08.00’de yüzer doğalgaz üretim platformu Osman Gazi’nin geçişi nedeniyle çift yönlü olarak askıya alındı.

Ahırkapı Demir Sahası’ndan hareket eden platformun, öğleden sonra Dolmabahçe Sarayı’nın önünde olması planlanıyor.

Platform, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar tarafından Dolmabahçe Sarayı’ndan Karadeniz’e uğurlanacak.

Türkiye'nin ilk yüzer doğalgaz üretim platformu İstanbul Boğazı'nda - 4

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X