Türkiye’nin zirvesinde 62 Bilfenli

2015 TEOG sonuçlarına göre başarının adresi yine Bilfen oldu.

Türkiye’nin zirvesinde 62 Bilfenli

Bu yıl 8. sınıflarından 765 mezun veren Bilfen Ortaokullarının, TEOG-1 ve TEOG-2’de 6 dersten 240 sorunun tamamını doğru yanıtlayan ve 6, 7, 8. sınıf Yıl Sonu Başarı puanları tam olan 62 öğrencisi Türkiye zirvesine adlarını yazdırarak birinciliği paylaştı. 

 

Bilfen İlköğretim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Nurşen Kayatürk, ‘Başarımızın tesadüf olmadığını bu seneki TEOG sonuçlarımız ile bir kez daha kanıtlamış olduk.  TEOG-1 ve TEOG-2’de 6 dersten toplam 240 sorunun tamamını doğru yanıtlayan öğrenci sayımız 81’dir.Bu öğrencilerimizden 6, 7 ve 8’inci sınıf Yıl Sonu Başarı Puanları 100 olduğu için de 500 tam puan alan ve Türkiye zirvesine adını yazdıran 62 öğrencimiz var. TEOG-1’de genel başarı ortalamamız yüzde 97.93 iken TEOG-2’de genel başarı ortalamamız yüzde 97.60 oldu. 

Bu yıl da öğrencilerimiz bu başarıya okulda aldıkları akademik eğitimin kalitesi ve devamlılığı ile ulaştılar. Eğitim sistemimizi her bir öğrencimizin öğrenme stilini göz önünde bulundurarak belirliyor ve bu sistemi gerek eğitim teknolojileri gerekse öğrencilerimizi motive edici sosyal aktiviteler ile destekliyoruz. Bugün Türkiye’nin en seçkin liselerine öğrenci yerleştiriyor olmaktan gurur duyuyoruz” dedi. 

Bilfen’de başka bir ilk de aynı okulda öğrenim gören ikizlerin 62 Bilfenli arasında yerlerini alarak Türkiye birinciliğine adlarını aynı anda yazdırmaları ile yaşandı. 

Başarılarının sırrını anlatan öğrenciler, dersi derste dinlediklerini, öğretmenleri ve idarecilerinden sürekli destek aldıklarını, e-Etüt Uygulamaları, Evdeki Öğretmen ve Bilfen Eğitim Portalı sayesinde öğrenmenin okul duvarlarını aşarak evlerine kadar ulaştığını belirttiler. Sınava çalışırken asla sosyal hayattan da kopmadıklarını belirten Bilfenli öğrenciler okul içinde sağlanan sosyal aktiviteler ile de sınav stresinden uzak kalmayı başardılar. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X