Türkiye’ye geleceksem Bursaspor’da oynarım

Yeşil beyazlı yönetimden düşünmek için süre isteyen Balazs Dzsudzsak’a Hertha Berlin de talip.

Türkiye’ye geleceksem Bursaspor’da oynarım

Bursaspor, Dinamo Moskova’dan kadrosuna dahil etmek istediği Balazs Dzsudzsak’dan haber bekliyor. Öncelikle yaşadığı kenti ve takımı tanımak için Bursa’ya gelen, maçların oynanacağı Timsah Arena’yı gezen Macar Dzsudsak, düşünmek için 4 gün süre istedi. Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, ‘Macar oyuncu Bursa’yı çok beğendiğini ifade etti. Düşünmek için bizden birkaç gün süre istedi. Zaten gelirken de öyle konuşmuştuk. Şimdi kulüp olarak onun vereceği kararı bekleyeceğiz’ dedi.

ALMANLAR DA TALİP

Birçok talibi olan Macar futbolcu için ısrarcı kulüplerden birinin de Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin olduğu öğrenildi. Alman kulübünün Dinamo Moskova ile 31 Aralık’ta sözleşmesi bitecek olan tecrübeli kanat oyuncusunu ikna etmeye çalıştığı bildirildi. Bu arada Balazs Dzsudzsak’ın Bursa’dan ayrılmadan önce yeşil beyazlı yönetime kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ettiği ve ‘Türkiye’ye geleceksem sadece Bursaspor’da forma giyerim’ dediği öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X