‘Türkiye’yi koalisyonlardan kurtaralım’

AK Parti Milletvekili Adayı Yüksel Yeni, bu seçimin gelecek yüzyılın seçimi olduğunu dile getirerek, “İnsanlar nasıl doğar, büyür ölürse, partiler de doğar, gelişir ve devinimini tamamlar. Bu anlamda Türkiye partiler mezarlığıdır. Onlarca parti iktidar ol

‘Türkiye’yi koalisyonlardan kurtaralım’

AK Parti’siz bir Türkiye’nin bu seçimlerde üçlü bir koalisyon anlamında geldiğini ifade eden Yeni, “Bu da Türkiye’nin gelecek 20 yıl toparlanamaması, gelecek 100 yılını heba etmesi demektir. Hiçbir doğrusu birbiri ile örtüşmeyen partiler, AK Parti karşıtlığında bir araya gelmişlerdir. Bu birliktelik ideolojiye, sosyolojiye ve matematiğe aykırıdır” diye konuştu. 

BOKS MAÇI YAPIYORUZ

Bireylerin rasyonel değerlendirme yaparak, refleks hızında karar verdiklerini anlatan Yeni, “Halkımız, yarınları düşünüyor ve geleceğimizi eski Türkiye’nin kırıntısı muhalefet partilerine teslim etmiyor” dedi. 

Bursalılara seslenen Yeni, “Bir boks maçı yapıyoruz. 9’uncu rauntta sayı tuşu ile yenilenler, 10’uncu rauntta tüm şer şebekeleriyle ile birleşerek nakavt etmeye kalkışıyorlar. Halkımız AK Parti etrafında bütünleşmeli, AK Parti’yi 400 milletvekili ile tek başına iktidara getirmeli ki başkanlık sistemine geçelim, Türkiye’yi koalisyonlardan kurtaralım” dedi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X