Türkiye’yi sarsan vahşetin sırrı çözüldü!

Kocaeli’nin Kandıra ilçesindeki ünlü Cebeci Plajı’nda biri kamp çadırında, diğeri cankurtaran kulesinde asılı cesetleri bulunan 17 yaşındaki Melisa Kolpar ile Ziyatcan Yağcı’nın ölümü esrarengizliğini koruyor.

Türkiye’yi sarsan vahşetin sırrı çözüldü!

Kolpar’ın ölmeden önce Istagram hesabında paylaştığı “Yanına gelmeye karar verdik, az kaldı” dediği Oğuzhan Tunay’ın geçtiğimiz Şubat ayında kız arkadaşına laf atan bir kişiyle girdiği kavgada bıçaklanarak öldürüldüğü öğrenildi.

Kandıra Cebeci Plajı yakınlarında cesetleri bulunan 17 yaşındaki Melisa Kolpar ile Ziyatcan Yağcı’nın otopsi işlemleri dün İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda tamamlandı. İki gencin cenazesi, yakınları tarafından alınarak toprağa verilmek üzere Kocaeli’ye götürüldü. İki gencin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma dosyasına ise olay yerinden elde edilen deliller ile Ziyatcan Yağcı’nın üzerinde çıkan “Oğuzhan’ın arkasından gidiyoruz. Melisa’nın ve kendi canımı ben aldım” yazılı not da konuldu.

“Kalpte yaşıyorsun”

Edinilen bilgiye göre uzun yıllardır arkadaş olan Ziyatcan Yağcı ile Melisa Kolpar, bir süredir Kandıra sahillerinde çadırda tatil yapmaya başlamışlardı. Haziran ayının ortalarında ilk olarak Kerpe’de kalan ikili, daha sonra da Cebeci sahiline geçti. İkili bir süredir de burada tatillerini sürdürüyordü. Oğuzhan Tunay’ın ölümünün ardından cenazesine ve kabrine de gidemedikleri öğrenilen ikilinin bu nedenle psikolojilerinin bozulduğu ileri sürüldü.

Oğuzhan Tunay’ın geçtiğimiz Şubat ayında İstanbul Samandıra’da kız arkadaşına laf atan bir kişiyle girdiği kavgada bıçaklanarak öldürüldüğü öğrenildi. Melisa’nın Oğuzhan’ın ölümünün hemen ardından Facebook hesabında beraber çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak, “Dışarıdan bakıldığında ölüm kelimesinin ne kadar basit geldiğini düşünüyorum bazen. Bir de ansızın çekip gidişini. Kalpte yaşıyorsun Tunay. Seni seviyorum” yazdığı görüldü.  Melisa’nın annesinin de aynı fotoğrafın altına, “Başımız sağolsun annem çok fenayım ama seni mutlaka götürcem kabristana kızım” yazması dikkat çekti.

Annesi Kazak asıllı

İntihar ettiği belirtilen Ziyatcan Yağcı’nın annesinin ise Kazakistan uyruklu olduğu ve Almaata şehrinde yaşadığı ortaya çıktı. Annesinin Cihat Yağcı adında bir Türk’le evli olduğu, çiftin ayrılması üzerine annesinin Ziyatcan’ı Kazakistan’a götürmek istediği ancak Ziyatcan’ın bu öneriyi reddettiği iddia edildi. Ziyatcan’ın üvey babası Cihat Yağcı’nın yanında iki kardeşiyle birlikte yaşadığı öğrenildi. Kazak annenin ülkesinden cenaze için geleceği öğrenildi.

Yağcı’nın geçtiğimiz Salı günü akşam saatlerinde arkadaşlık kurduğu şezlong görevlilerinden İzmit’e gitmek için yol parası istediği öğrenildi. Şezlong görevlilerinin ise bu isteğe olumsuz karşılık verdiği, kendisiyle çalışmayı önerdiği ileri sürüldü.

Cebeci Köyü Muhtarı Gürkan Durmuş da, “Böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyoruz” dedi.

Hap ile intihar girişimi iddiası

Plajda ölü olarak bulunan ve intihar ettikleri değerlendirilen Melisa Kolpar ile Ziyatcan Yağcı’nın daha önce de intihara teşebbüs ettikleri iddia edildi. Aile yakınlarından alınan bilgiye göre bir süredir bunalımda olan ve intihar eğliminde olduklarından şüphelenilen Kolpar ile Yağcı, bir süre önce hap içerek intihara teşebbüs etti, ancak zamanında yapılan müdahale ile kurtarıldılar. Konuyla ilgili soruşturmayı devam ettiren Jandarma birimleri, Kolpar ve Yağcı’nın arkadaşlarının da ifadelerini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X