Türkiye’yi tehdit eden IŞİD’li…

IŞİD tarafından Rakka’da çekilen ve ilk kez doğrudan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye’yi hedef alan videosunda konuşan ‘Ebu Ammar’ kod adlı IŞİD emiri’nin, Bursa’da esnaf olduğu ve bir yıl önce 4 çocuğu ile Bursa’dan ayrılan 47 yaşındaki Fat

Türkiye’yi tehdit eden IŞİD’li…

TATLI İMALATI YAPIYORDU

 

IŞID tarafından Rakka’da çekilen 7 dakika 14 saniyelik videosunda tehdit yağdıran ve elinde silah bulunan ‘Ebu Ammar’ kod adlı IŞID emiri’nin, Bursa’nın Gürsu İlçesi’nde oturan Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı Fatih A. olduğu ortaya çıktı. İki katlı evinin garaj kısmında tatlı imalatı yapan Fatih A.’yı tanıyan komşuları, şöyle dedi:

 

BİZDEN HELALLİK İSTEDİ

 

“Kendisi zararsız bir kişiydi. Giriş katında tatlı imalatı yapıp sattığı evinin üst katının inşaatına yeni başlamıştı. Tam bitirememişti. Geçen yıl kahvehaneye gelip bizlerden, helallik istedi. Memleketine gideceğini söyledi. Daha sonra o video ortaya çıktı. Bugün polislerde gelip evde inceleme yaptı. Bursa’da o kadar sakalı yoktu.” 

 

İKİNCİ EL CEP TELEFONU DA SATIYORDU

 

Mahalle sakinleri Fatih A.’nın ailesiyle Bursa’dan ayrıldıktan sonra IŞID’a katıldığına ilişkin söylentileri duyduklarını da ekledi. Fatih A.’nın Bursa’nın Osmangazi İlçesi’nde ikinci el cep telefonu sattığı bu işyerini bir süre önce kapattığı belirlendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X