Türkoğlu: CHP, Aygün`ü ihraç etmeli

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün`ün Twitter hesabından yaptığı açıklamalarına tepkiler sürüyor.

Türkoğlu: CHP, Aygün`ü ihraç etmeli
Aygün’ün ‘Türbana hiçbir zaman saygı duymadım, asla duymam. Arap erkek egemenlerinin kadını aşağılama aracıdır türban. Arap erkekleri 7. yüzyılda, 9 yaşındaki kızları koynuna alıyordu. Şimdiki Türk IŞİD’ciler 9 yaşındaki çocukları türbana sarıyorlar, 7. yüzyıldan 21. yüzyıla aynı mantık.’ mesajına tepki gösteren Türkiye Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu, ‘CHP, Hüseyin Aygün’e ihraç etmelidir’ dedi.
 
Türkoğlu, Aygün’ün açıklamalarıyla bilgisiz ve cahil olduğunu ortaya koyduğunu belirterek, “Kendisi içindeki din ve peygamber düşmanlığını bir kez daha açığa vurmuştur. Yaşadığı toplumun değerlerini tanımayan, saygı duymayan bu zat açıklamaları ile bir taraftan provokasyon yapmakta diğer taraftan ise birilerinin ekmeğine yağ sürmektedir. Türkiye bir sömürge vilayeti midir ki en temel değerlerine ve peygamberine hakaret edilmesine müsaade edilecektir? Sömürgeci Batı bile sömürgeleri altındaki toplumların temel dini ve milli değerlerine bu kadar açık aleni hakaret etmemişlerdir’ ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X