Türkoğlu yola çıktı

Verdiği demokrasi ve hak arama mücadelesiyle Bursa kamuoyunun yakından tanıdığı Türk Eğitim-Sen eski Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Bursa milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Türkoğlu yola çıktı

SEYİT GÜNDOĞAN

 

Türkoğlu, aday adaylığını MHP İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu. Yoğun katılımın olduğu toplantıda konuşan Türkoğlu, 1989 yılında öğrenci olarak geldiği Bursa’da milletvekili aday adayı olmaktan gurur duyduğunu söyledi. 

Meydanlarda verdiği mücadeleden biriktirdiği tecrübelerini Meclis’e taşımak istediğini kaydeden Türkoğlu, “7 Haziran Türk milleti açısından 2.Endülüs’e gidişin engellendiği ve Türk Milleti açısından Ergenekon’dan çıkışın işaret fişeği olacaktır. Ülkücülerin ortak iradesine inanıyor, güveniyorum. Sıram ne olursa olsun dün olduğu gibi bugün de alanlarda, meydanlarda olacağım. Hakka haykıracağız ve ihanet sürecini mutlaka durduracağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X