Türkoğlu’ndan CHP’ye eğitim raporu

Türk Eğitim-Sen Bursa 2 Nolu Şube Yönetimi, CHP İl Başkanı Şadi Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Bursa’nın eğitim raporunu sundu.

Türkoğlu’ndan CHP’ye eğitim raporu

Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu, CHP’nin yeni yönetimine başarı dileklerinde bulundu. Bursa’nın eğitiminin kaosa sürüklendiğini dile getiren Türkoğlu, ““Bursa Milli Eğitimi’nin çözüm bekleyen devasa sorunları var. En az 5 bin derslik ihtiyacı var. Hayırseverler olmasa tümden iflas.  Yine en az 4 bin 100 öğretmen açığı var.  Özellikle göç alan bölgelerde hizmetli yokluğundan okullar kokuyor. Bursa’nın doğusu ile batısındaki okullar arasındaki  fırsat eşitsizliği günden güne derinleşerek devam ediyor” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Şadi Özdemir de,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sivil toplum kuruluşları demokrasinin olmazsa olmazı. Sendikal ve demokratik mücadelede birlikte hareket edebiliriz. Milli Eğitim’de yaşanan kadrolaşma, kıyım ve kötü yönetimin farkındayız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X