Türkoğlu’ndan kadınlara karanfil

MHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Selçuk Türkoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınları yalnız bırakmadı.

Türkoğlu’ndan kadınlara karanfil

Türkoğlu, Azerbaycan Kültür Derneği tarafından Ördekli Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Türkiye ve Türk dünyasında kadın hareketine bakış’ konulu panel öncesinde kadınlara karanfil sundu.

Son 10 yılda 5 bin kadının şiddet kurbanı olduğunu, her yıl en az 200 bin kadının da şiddete uğradığını söyleyen Türkoğlu, ancak bu kadınlardan sadece 28 bininin adli makamlara ulaşabildiğine dikkat çekti. En az bunun 10 katı kadar da ‘Kol kırılır yen içinde kalır’ diye ses çıkaramayan kadın olduğuna işaret eden MHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Türkoğlu, “Türkiye’de cennet anaların analar da erkeklerin ayağı altında. Ne panik butonu ne de göstermelik eğitimler, kadınların bu şiddet sarmalından çektiği sıkıntıları ortadan kaldıracak çözümler değildir. Çözüm siyasi iradenin değişmesinde ‘Milliyetçi Hareket’in iktidara gelmesindedir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X