Türk’ün Cansız Bedeni 38 Saat Sonra Bulundu

Mudanya’nın Eğerce mahallesinde komşusuyla denize girdikten sonra kaybolan Mahmut Ali Türk’ün cansız bedeni 38 saat sonra bulundu.

Türk’ün Cansız Bedeni 38 Saat Sonra Bulundu

ÖMER BİLİK

 

Ailesiyle birlikte İstanbul Fatih’ten Eğerce köyüne tatile gelen 14 yaşındaki Mahmut Ali Türk komşusu Ahmet Çelik (23) ile geçtiğimiz Pazar günü 18.30 sıralarında denize girdikten kısa süre sonra dalgalar arasında kaybolmuştu.

 

Olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri ve helikopter, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Mudanya Arama Kurtarma, NAK, Sahil Güvenlik ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Arama ekipleri, Yalova Deniz Polisi Su Altı ekibi ile  Mavi Keyif Su Altı Arama Kurtarma Ekipleri Türk’ü bulmak için dalgıçlarla su altından, botlarla su üstünden arama çalışması başlattı, ancak Türk’e Pazartesi akşamına kadar ulaşılamadı. 

 

Salı sabahın erken saatlerinde başlatılan arama çalışmalarında kayboluşundan 38 saat sonra 08.30’da Mahmut Ali Türk’ün cesedine kaybolduğu yerin 200 metre açığında dalgıçlar ulaştı, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Türk’ün cesedi Adli Tıp Morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X