Türkyılmaz Dünya Barış Organizasyonu temsilcisi

Dünya Barış Organizasyonu ve UNESCO tarafından geçtiğimiz günlerde Türkiye Barış Temsilcisi seçilen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a temsilci belgesi teslim edildi.

Türkyılmaz Dünya Barış Organizasyonu temsilcisi

ÖMER BİLİK

 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret eden Dünya Barış Organizasyonu Başkanı Anatoliy Karpov tarafından resmi olarak görevlendirilen Hristo Marinov, ‘Dünya Barış Organizasyonu Türkiye Temsilcisi’ belgesini teslim etti. 

DÜNYAYA TANITACAĞIZ

Dünya Barış Şehri olma yolunda göreve geldiği günden buyana yapılan etkinliklerle önemli mesafeler katedildiğini belirten Başkan Türkyılmaz, “Dünya Barış Organizasyonu ve UNESCO tarafından, Türkiye Barış Temsilcisi seçilmem dolayısıyla çok mutluyum. Türkiye’deki Barış Ofisi’nin Mudanya’da açılmasından da, hemşehrilerim adına çok mutlu oldum. Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanyamızı, Dünya Barış Şehri olma yolunda tüm dünyaya tanıtmış olacağız. Ziyaretimize gelen değerli barış sever konuğumuza, Mudanyamıza ve şahsıma Dünya Barış Organizasyonu Heyeti Temsilcisi Hristo Marinov’a, gösterdikleri bu ilgiden ve görevden dolayı tüm hemşehrilerim adına teşekkür ederim” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X