Türkyılmaz esnafla buluştu

Hal bölgesinde faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, sohbet edip esnafın dertlerini dinledi.

Türkyılmaz esnafla buluştu

ÖMER BİLİK

Başkan Yardımcıları ve CHP’li Belediye Meclisi üyelerinin de katıldığı ziyarette konuşan Başkan Türkyılmaz, mülkiyeti Mudanya Belediyesi’ne ait olan dükkânların kira bedellerinin artırılmasıyla ilgili önceleri tepkilerin gelmesine rağmen, yaptıkları yüzde 10 indirimden sonra esnafın da memnun olduğunu, herkese eşit hakların tanındığını belirtti. 

Belediyenin her kuruşunu Mudanyalılar için harcamaya, Mudanya’yı temiz belediyecilik anlayışıyla yönetmeye söz verdiğini anlatan Türkyılmaz, “Belediyemize ait dükkânlarda yaptığımız kira artışları, hakkaniyet ve eşitlik gözetilerek yapıldı. Esnafımız artan kiralara önceleri tepki göstermişti ancak, şimdi ziyaret ettiğimiz Hal Bölgesi esnafından tek bir şikâyet bile almadık. Bu da bizleri çok mutlu etti. Esnafımız da eşit yaklaşımımızı anladı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X