Türkyılmaz: Sahil Projesi bir an önce bitirilsin

Mudanya Sahil Düzenleme Projesi’nin sürecinin uzadığını ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Danıştay’ın verdiği kararın ardından çalışmalara başlanmadığını ve işin bir an önce bitirilmesini istedi.

Türkyılmaz: Sahil Projesi bir an önce bitirilsin

ÖMER BİLİK

 

Danıştay’ın aldığı kararla inşaatın verilmesine karar verilen firmanın bugüne kadar çalışmalara başlamadığını ifade eden Türkyılmaz, geçtiğimiz yaz başında başlatılan işin durarak Mudanya’ya zarar verdiğini söyledi. Türkyılmaz, gerekli araştırmaları yapıp belediye olarak Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti.

Mudanyalıların ve sahil esnafının mağdur olduğunu kaydeden Türkyılmaz, işin bir an önce bitirilmesini ve şayet önümüzdeki yaza kadar bitemeyecekse en geç Mart-Nisan ayında çirkin görüntünün ortadan kaldırılmasını istedi. 

Türkyılmaz, “Önümüzdeki yaz bu geçtiğimiz yaz gibi çirkin olmayacak, Mudanya. Bursa’nın sayfiye yeri Mudanya’dır. Bursa’nın sahili olduğunu hatırlatan tek ilçe Mudanya’dır. Buranın bir an önce açılıp önümüzdeki yaza bitirilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X