Türkyılmaz üç yılı değerlendirdi

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz 3 yıllık görev süresince hayata geçirilen projeler ve yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Türkyılmaz üç yılı değerlendirdi

ÖMER BİLİK

 

Mudanya’ya üç yıldır güzel hizmetler verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 12 milyon TL borç ödediklerini söyledi. Türkyılmaz, göreve geldiklerinden bu yana hiçbir yeri imara açmadıklarını ve açmayı da düşünmediklerini ifade etti. Tüm canlıların ve değerlerin korunduğu bir anlayışla planları hazırladıklarını ifade eden Türkyılmaz, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Asfalt, parke ve tretuvar çalışmalarıyla ilgili rakamlar paylaşan Türkyılmaz, Zeytin Dalı birimince 425 aileye ziyaret yapıldığını, eksiklikleri tespit edilerek ihtiyaçlarının giderildiğini anlattı. Bin 420 aileye gıda yardımı gerçekleştirildiğini belirten Türkyılmaz, yapılan sağlık hizmetleri ile ilgili bilgiler paylaştı. Öğrencilere kıyafet ve kırtasiye, 411 aileye kömür, tekerlekli sandalye, hasta yatağı, eşya desteklerine de yer veren Türkyılmaz, ilçe merkezi ve mahallelerdeki birçok parkta bakım ve yenileme çalışması ile veteriner hizmetlerini anlattı. 

SOSYAL FAALİYETLER

Çeşitli organizasyonlarla Mudanyalılara müzik ve tiyatro şölenleri gerçekleştirilirken, İncir ve Zeytin festivalleri düzenlendiğini anlatan Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mütareke Meydanı ve İskele Meydanı ile Tirilye ve Güzelyalı Mahallelerimiz’de halkımızı ücretsiz internet ile buluşturduk. İlçe İskele Meydanı ile Güzelyalı Atatürk Parkı ve Tirilye Mahallesi’ne Güneş Enerjili Şarj İstasyonları yerleştirildi” dedi. Belediye bünyesine kazandırılan araçlarla ilgili de bilgi veren Türkyılmaz, “Yıldıztepe projemiz devam ediyor. Zübeyde Ana Kreş ve Ana Okulu, Bademli Doğal Yaşam Merkezi, Tirilye’deki stadımız, Taş Mektebimiz, Liman Restaurantımız, hepsi önümüzdeki günlerde yerlerine gelecek” değerlendirmesinde bulundu. 

Sahil projesi başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında görüşlerini dile getiren Türkyılmaz, Mudanya’nın önceliğinin sahil projesi değil, otopark ve trafik olduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X