Türkyılmaz’dan Karpov’a çağrı

Satrançta Türkiye dördüncüsü olan Bademli Bahçeşehir Koleji öğrencilerini ağırlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, dünya şampiyonu Anatoli Yevgenyeviç Karpov’u Mütareke etkinliklerinde ağırlamak için davet gönderdiklerini söyledi.

Türkyılmaz’dan Karpov’a çağrı

ÖMER BİLİK

Okul Sporları Satranç Türkiye 4’üncülüğü elde eden Bademli Bahçeşehir Koleji öğrencileri Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret ederek, elde ettikleri başarıyı paylaştılar. Ziyarette Başkan Türkyılmaz, Dünya Satranç Şampiyonu Karpov’u Mudanya’ya davet ettiklerinin müjdesini verdi. Nevşehir’in Avanos ilçesinde düzenlenen ve 121 takım, 594 sporcunun yarıştığı Türkiye Okul Sporları Satranç Şampiyonası’nda Mudanya’yı temsil eden Bahçeşehir Koleji Ortaokulu başarılı sonuçlara imza attı. Bursa ekibi sporcuları, elde ettiklerin sonucun ardından başarılarını Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’la paylaştılar.

MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Satrançın önemli ve geleceği gören bir spor dalı olduğunu belirten Başkan Türkyılmaz, satranç tutkunlarına ve öğrencilerine müjdeli haber verdi. Dünya satranç sampiyonu Anatoli Yevgenyeviç Karpov’u Mudanya’da ağırlamak istediklerini ve resmi davet gönderdiklerini belirten Türkyılmaz, “Ekim ayında düzenlenecek Mütareke etkinlikleri kapsamında Karpov’u ilçemizde ağırlamak istiyoruz. ‘Barış Turnuvası’ adı altında satranç etkinliği düzenlemek için çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

Kolej Müdürü Burhan Yazgan, satranç öğretmeni Onur Keskin ve Spor Koordinatörü Yelda Arpağ’ın da katıldığı ziyarette Başkan Türkyılmaz, Mustafa Erkan Demir, Mustafa Yalın Gündoğdu, Mert Gürcan, Egemen Kılıç ve Kayra Yılmaz’dan oluşan ve Türkiye 4’üncüsü olarak turnuvada büyük bir başarı eden öğrencileri tebrik etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X