Türkyılmaz’dan kongre çağrısı

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kırmızı yeşilli kulübün üyelerine seslendi.

Türkyılmaz’dan kongre çağrısı

Mudanyaspor’un bir sezonluğuna sponsorluk isim hakkının Yıldırım Belediyesi’ne verilmesinin ardından Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da bir açıklama yaptı.

Başkan Yardımcıları Akın Poroy, Erkan Altıntaş ve meclis üyeleriyle birlikte makamında konuşan Türkyılmaz şunları söyledi: ‘Yönetim kurulu sponsorluk anlaşması yaparak bir yıllığına ve daha sonrasında edindiğimiz bilgiler çerçevesinde Bölgesel Amatör Lig’in tamamında Yıldırım Belediyespor olarak devam etmesine karar almış ve protokol imzalanmıştır. Bu Mudanyaspor sıfır olacak demektir. Ben de Mudanya’yı yöneten Belediye Başkanı olarak Mudanyasporumuzun yok olmasına izin vermeyeceğim.”

KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK

“Mudanyaspor’u seven tüm arkadaşlarıma olağanüstü kongre yapılması için gereken beşte bir imzayı toplamaya davet ediyorum ve ilk imzayı da ben atacağım. Mudanyaspor’u kapatmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Mudanyaspor’un kimseye peşkeş çekilmesine ve peşkeş çekenlere de izin vermeyeceğimizi herkes bilsin. Mudanyaspor bizim canımız ve baş tacımızdır. Değerli kulübümüze sonuna kadar sahip çıkacağımızı herkes bilsin.” Başkan Türkyılmaz, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin bu durumdan haberi olmadığını umduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X