Türkyılmaz’dan pazar ziyareti

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Halitpaşa Mahallesi’nde çarşamba günleri kurulan köylü pazarını ziyaret etti.

Türkyılmaz’dan pazar ziyareti

Kendisine sorulan ve pazaryerleri hakkında merak edilenleri de cevaplayan Türkyılmaz, vatandaşların yoğun olarak kullandığı pazaryerlerinin daha nizami ve sorunsuz hizmet vermesini önemsediklerini belirtti. 

Pazaryerlerine izinsiz olarak başka il ve ilçelerden gelen seyyar satıcılara karşıda denetimlerin sürdüğünü anlatan Türkyılmaz, haksız kazancın önüne geçerek köylü esnafının ekonomisine destek olmaya devam edeceklerini ifade etti. Ziyaretleri sırasında alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden başkan Türkyılmaz, “Pazar yerlerimiz oldukça kalabalık oluyor. Bu kadar talep gören pazaryerlerimizin de iyi şartlarda hizmet vermesi gerekiyor’ dedi. 

DOĞAL YAŞAM PAZARI

Pazar esnafı ve vatandaşlara, yakın zamanda Bademli Mahallesi’nde kendi enerjisini üreten modern pazaryeri projesinin çalışmalarına da başlayacaklarını anlatan Türkyılmaz, pazaryerinin yapımı tamamlandıktan sonra hem köylü esnafına hem de vatandaşlara rahat bir nefes aldıracağını söyledi. Türkyılmaz, Bademli Doğal Yaşam Pazarı’nda Mudanya ve köylerindeki çiftçi esnafının satış yapacağını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X