Turnikeler bitti gibi

Güvenlik toplantısı ertelendi ama çalışmalar tam gaz sürüyor. Yeni stadyumun 102 turnikesinden 80’i hazır, bilet satışı için öncelikle geçici gişeler yapılacak.

Turnikeler bitti gibi

Geçtiğimiz hafta UEFA ve TFF’nin denetiminden geçen ancak eksikler nedeniyle şimdilik maç oynanmasına izin verilmeyen Timsah Arena’nın dün yapılması gereken güvenlik toplantısı da ertelendi. Stadyumun güvenlik sertifikası için yapılması planlanan toplantının daha sonra belirlenecek bir tarihte gerçekleşeceği ve Emniyet Müdürlüğü tarafından da Bursaspor Kulübü’ne erteleme bilgisi verildiği belirtildi.

E-BİLET İÇİN TOPLANTI

Bu arada yapımı hızla süren Timsah Arena bugün bir başka denetimden geçecek. TFF Stadyum ve Güvenlik Müdürü Cenk Cem, E-Kent teknoloji, E-Bilet Koordinatörü Vehbi Tosun ile birlikte Bursa’ya gelerek Büyükşehir Belediyesi ve Bursaspor kulübünden bir yetkilinin katılımıyla Timsah Arena’da toplantı yapacak. Stadyuma kurulacak 102 turnikeden 80’inin hazır olduğu, 22’sinin montajının sürdüğü öğrenildi.

GEÇİCİ GİŞE İLE ÇÖZÜM

Bursa’ya gelen UEFA Stadyum Denetleme heyetinin Norveçli Başkanı Trgre Borno’nun, incelemeler sırasında Türk yetkililere “Önce bileti satın sonra taraftarı içeri alın” dediği, bu nedenle turnike ve gişelerin yapımına ağırlık verildiği öğrenildi. Şuanda bilet satış gişesi bulunmayan Timsah Arena’ya 6 veya 8 adet kalıcı gişe yapılacağı ancak öncelikle 3 geçici gişeyle bilet satışının gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X