TURYAP arabuluculuk hizmeti verecek

Gayrimenkul pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlerle tanınan TURYAP, gayrimenkulden doğan uyuşmazlıkları çözmek için T.C. Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı’nın resmi arabulucularının katılımı ve katkısı ile ‘Gayrime

TURYAP arabuluculuk hizmeti verecek

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, gayrimenkul sektöründeki 30 yılı aşkın tecrübesi ile uzmanları bir araya getirerek mahkemeye gitmeden en geç 90 gün içinde gayrimenkulleri hakkaniyetle paylaştırmayı hedeflediklerini söyledi. 


Mahkemelerin uzun ve masraflı bir yol olduğunu, bu süreçte hem gayrimenkullerin atıl kaldığını hem de tarafların birbirine husumet beslediğini anlatan Sarıbay, ekonomiye kazandırılamayan gayrimenkullerin yalnız şahıslar değil ülke ekonomisi için de ciddi kayıplara neden olduğunun altını çizdi. Sarıbay, sadece mirasa konulu ihtilaflar nedeniyle ortaya çıkan ekonomik kaybın 167 milyar dolar olduğuna dikkat çekti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X