TÜSİAD heyeti Hatay’ı ziyaret edecek

Patronlar’ sınıra gidiyor

TÜSİAD heyeti Hatay’ı ziyaret edecek

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, 31 Mart’ta Hatay ve Reyhanlı’yı ziyaret edecek. TÜSİAD’dan yapılan açılamaya göre, Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bileciwk liderliğindeki heyette TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Koç, TÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri Metin Akman, Batu Aksoy, Esin Güral Argat, Bahadır Balkır, Barış Oran ile TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Bahadır Kaleağası yer alacak.

Heyet, Hatay ve Reyhanlı’da iş dünyası temsilcileri ile görüşüp bölge ekonomisinin son durumu ile ilgili bilgi alacak. TÜSİAD heyeti ziyaret programında, Reyhanlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği de var. Heyet, burada Suriyeli mültecilerle bir araya gelecek.

Heyet, ayrıca Suriye’nin Afrin bölgesini işgal eden YPG/PKK’lı teröristlerce Hatay’ın Reyhanlı ilçesine atılan roketin evlerine isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren 17 yaşındaki Fatma Avlar’ın evine taziye ziyaretinde bulunacak.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X