TÜSİAD ‘ortak tutum’ için Ankara’da

TBMM’de grubu bulunan siyasi partilerin liderlerini ziyaret edecek olan Cansen Başaran-Symes başkanlığındaki TÜSİAD Heyeti, ‘ortak tutum’ çağrısı yapacak.

TÜSİAD ‘ortak tutum’ için Ankara’da

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu son dönemde artan terör olayları ve bunun neticesinde toplumun her kesiminde artan güvenlik kaygıları konusunda TBMM’de grubu bulunan siyasi parti liderleri ile görüş alışverişinde bulunmak için bugün Ankara’da olacak. TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran-Symes ziyaret öncesinde konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Ankara’da düzenlenen insanlık dışı terör saldırısını, yine derin bir üzüntü ile kınadıklarını belirten Symes, şunları kaydetti: ”Bu canice saldırı sonucunda yaşamlarını yitiren masum insanlarımızın ailelerine, yakınlarına ve tüm Türkiye’ye başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. İçinden geçtiğimiz bu olağanüstü tedirgin edici ortamda, toplumun kendini güven içinde hissedebilmesi ve morali için meclisteki siyasi partilerimizin ortak tutumunu son derecede önemsiyoruz. Bu çerçevede, iş dünyası adına, diyalog ve barış ortamına destek olmak amacıyla Ankara’da siyasi parti liderlerini ziyaret edeceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X