Tut İlçesinde Temizlik Kampanyası

Tut İlçe Belediye Başkanlığı, temiz çevre bilinci oluşturmak için temizlik kampanyası başlattı. Tut ilçesinde Belediye Başkanı Cemal Avcı’nın da k…

Tut İlçesinde Temizlik Kampanyası

Tut İlçe Belediye Başkanlığı, temiz çevre bilinci oluşturmak için temizlik kampanyası başlattı. Tut ilçesinde Belediye Başkanı Cemal Avcı’nın da katılımı ile cadde ve sokaklar temizlendi. İki gün süren temizlik kampanyası çarşı merkezinin yanı sıra tüm mahallerde gerçekleştirdi. Temiz Çevrem Kampanyası kapsamında yetkililer, vatandaşlar ve öğrenciler temizlik yaptı. Belediye Başkanı Cemal Avcı, hem yetkililer hem de halkın temizlik konusunda hassas olduğunu ve bu hassasiyeti en üst seviyeye çıkarmak istediklerini belirtti. Cemal Avcı, düzenlenen temizlik kampanyasına vatandaşların yanı sıra 250 öğrencinin de katıldığını ifade ederek, halkın sağlığının her şeyden önemli olduğunu aktardı. Vatandaşın duyarlılığından dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Avcı, bu tür etkinliklerin düzenli olarak gerçekleştirileceğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X