Tütüncü Çocukları Ödüllendirdi

Kepez Belediye Camii’de yaz dönemi için düzenlenen Kur’an-ı Kerim Kursu’na katılan başarılı öğrenciler, Başkan Hakan Tütüncü tarafından ödüllendirildi…

Tütüncü Çocukları Ödüllendirdi

Kepez Belediye Camii’de yaz dönemi için düzenlenen Kur’an-ı Kerim Kursu’na katılan başarılı öğrenciler, Başkan Hakan Tütüncü tarafından ödüllendirildi. Mısır Çarşısı yanında hizmet veren Kepez Belediye Camii’de yaz dönemi için düzenlenen Kur’an-ı Kerim Kursu’na katılan başarılı öğrenciler, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından ödüllendirildi. Kepez Belediye Camii’nde kurs öğrencileri, derslere devamlılık ve başarıları göz önünde bulundurularak çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Kursun en başarılı ve en çok katılım gösteren 16 öğrencisi hediyelerini Başkan Tütüncü’den aldı. İLK ÜÇE BİSİKLET Kursun en çok katılım gösteren ve başarı sıralamasında ilk üçe giren öğrencileri bisiklet ile ödüllendirildi. Öğrencilere bisikletlerini teslim ederek tebrik eden Tütüncü, “Amacımız küçük kardeşlerimize genç yaşta sorumluluk bilincini aşılamak ve manevi değerlerini yüksek tutmak. Onları bu ödüllerle yüreklendirdik, ama bu sorumluluğu devam ettirirlerse en büyük mükafatı alacaklarını bilmelidirler”dedi. En başarılı üç öğrencinin ödüllerini almasının ardından, geriye kalan 13 başarılı öğrenciye özel hazırlanan hediyeler Başkan Tütüncü tarafından verildi. Kursun diğer öğrencilerine de tatil kitabı hediye edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X