Tütüncü’den 100 Çocuğa Doğum Günü

Kepez Belediyesi, spor okullarında ve etüt merkezinde eğitim gören ve Mart ayı içerisinde doğan 100 çocuk için doğum günü etkinliği düzenledi.

Tütüncü’den 100 Çocuğa Doğum Günü

Kepez Belediyesi, spor okullarında ve etüt merkezinde eğitim gören ve Mart ayı içerisinde doğan 100 çocuk için doğum günü etkinliği düzenledi. Geleneksel doğum günü etkinliği, Kepez Belediyesi Turgut Özal Spor Salonu fuayesinde yapıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de etkinliğe katılarak çocukların doğum günü sevinçlerine ortak oldu. Çocukların doğum günlerini kutlayan Tütüncü, “Çok sevdiğim ve değer verdiğim çocuklarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Spor ve eğitimde yaptığımız çalışmalarla, çocuklarımızı geleceğe güçlü bir şekilde taşımak istiyoruz” dedi. Tütüncü, konuşmasının ardından çocuklarla beraber 3 adet doğum günü pastasını kesti. Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra günün anısına 100 çocuk ile tek tek fotoğraf çektirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X