Tuvana Türkay Londra’da yaşayacakmış ama…

Sanat tabii ki önce yetenek işi. Ama sanatçının doğuştan sahip olduğu yeteneği çok iyi beslemesi de gerekir. Bilgi edinerek, gözlem yaparak ve disiplinle bol bol çalışarak.

Tuvana Türkay Londra’da yaşayacakmış ama…

Tuvana Türkay Londra’da yaşamaya karar vermiş. Bunun için Londra’nın gözde semtlerinden Fulham’dan ev almış.

O evi dekore ettirip yerleşmiş. Kısa sürede muhitine alışmış, arkadaşlar edinmiş. Uyum sağlamış, kaynaşmış. İki aydır İstanbul’a uğramıyormuş.

Ama…

Evet bu güzel hikayenin koskoca bir ‘ama’ sı varmış sayın seyirciler.

Kendisi, yani ünlü oyuncu Tuvana Türkay Türkiye’den gelen teklifleri de değerlendirmeye devam ediyormuş.

Mesela bir film ya da dizi işi ayarladığı zaman Türkiye’ye gelecek, sonra yine Londra’ya dönecekmiş.

Dönelim yorum haberimizin başına…

Sanat işi yetenekten sonra bilgiye, disipline ve bol bol gözleme ihtiyaç duyar. Tuvana Türkay’a Türkiye’den acaba nasıl teklifler gelecek? Acaba gelen rol tekliflerine hazırlanması için Türkiye’de yaşıyor olması, buradaki yaşamı gözlemesi, tenefüs etmesi gerekmiyecek mi?

Büyük sanatçılar, büyük oyuncular rollerine hazırlanırken hem fiziksel hem de mental olarak o rolü üzerine giymek için fedakarlık yapar, disiplinle çalışırlar.

Daha büyük sanatçılar ise böyle bir çileye ihtiyaç duymazlar elbette.

İnsan doğduğu yerde değil doyduğu yerde derler.. Ata sözüdür, rızkın, geçimin nerede ise orada yaşarsın anlamına gelir bilindiği gibi.

Belki de Londra, İngiltere hatta Avrupa ve de sonunda bütün dünya oyuncu Türkay’ın sanatını keşfeder de kendisinin Türkiye’ye gelmeye hiç ihtiyacı kalmaz. Böylece doğduğu yerde değil, doyduğu yerde mutlu mesut yaşar.

Biz de kendisiyle gurur duyarız.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X