TÜVTÜRK’ten Yenişehir’e istasyon

TÜVTÜRK Yenişehir’de araç muayene istasyonu açmak için fizibilite çalışmalarına başladı.

TÜVTÜRK’ten Yenişehir’e istasyon

GÜRHAN ADANA

 

TÜVTÜRK’ten gelen teknik heyet, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte tesisin kurulmasının planlandığı arsada inceleme yaptı. Teknik heyetin hazırladığı raporun TÜVTÜRK Yönetim Kurulu’nda onaylandıktan sonra çalışmalara başlanacağını belirten Başkan Çelik, “Yıl içinde yapım çalışmalarının tamamlanması ve araç muayenelerinin ilçemizde yapılmaya başlanmasını bekliyoruz” dedi. 

Çelik, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin, bitişiğindeki kendisine ait 16 dönümlük arsanın 7 dönümünü tesis kurulması için TÜVTÜRK’e tahsis edeceğini kaydetti. Yenişehir’deki araç sahiplerinin araç muayenesi için Kestel, Bilecik ve İnegöl’deki istasyonlara gittiğini belirten Çelik, “Yenişehir’de kurulacak araç muayene istasyonundan Yenişehirlilerin yanı sıra, İznikliler de yararlanacak. İstasyonun Sanayi Sitesi’nin yanına kurulması sayesinde, araç sahipleri muayene sırasında eksiklerini kolayca giderebilecekler” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X