Tüyap Bursa’nın yıl sonu hedefi 800 bin ziyaretçi

Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, 2017 yılı boyunca 16 fuar projesi gerçekleştireceklerini ifade ederek, söz konusu fuarlara 80 ülkeden 800 bine yakın ziyaretçi getirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Tüyap Bursa’nın yıl sonu hedefi 800 bin ziyaretçi

ASLIHAN AYDIN

 

Ersözlü, önceki akşam Almira Hotel’de düzenlenen iftar programında sektörü değerlendirdi. Yılın ikinci yarısında gerçekleştirilecek fuarlar ile ilgili de bilgi veren Ersözlü, Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ’nin 2017’nin ilk yarısında bebe çocuk, kitap, eğitim, inşaat ve gayrimenkul konularında 5 farklı fuar düzenlediğini hatırlattı. 

Söz konusu organizasyonlara 678 firma ve firma temsilciliğinin katıldığını belirten Ersözlü, ”Yurtdışından 53 farklı ülkeden, yurtiçinden 43 ilden gelen 343 bin 759 ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuarlar ile Bursa’nın üretimine, ihracatına ve tanıtımına katkı sağlamaya devam ediyoruz” ifadesini kullandı.

YÜZDE 36 ARTIŞ VAR

Geçtiğimiz yılın eş dönemi ile kıyaslandığında ziyaretçi sayısında yüzde 36, ziyaretçi ülkeleri sayısında da yüzde 18 artış yakalandığını dile getiren Ersözlü, ikinci yarı takviminde 11 fuar olduğunun altını çizdi. Ersözlü, şöyle devam etti: 

”Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ olarak, yıl sonuna kadar gerçekleşecek 16 fuar projesi ile 50 ülkeden 2 bin 200 firma ve firma temsilciliğini, 80 ülkeden 800 bine yakın ziyaretçiyi katılımcı firmalar ile buluşturmayı hedeflemekteyiz.”

SIRADAKİ FUARLAR

– Junioshow (5-8 Temmuz)

– Burtex– Ev Stil (28 Eylül-1 Ekim) 

– Tarım ve Hayvancılık (11-15 Ekim)

– Blok Mermer Fuarı (25-28 Ekim)

– Bursa Endüstri Zirvesi (30 Kasım-3 Aralık)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X