TÜYAP stratejik ortağı BTSO ile gaza bastı

Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, bu yıl Bursa’da gerçekleştirilecek fuarlara 75 ülkeden 1 milyon ziyaretçi getirmiş olacaklarını söyledi.

TÜYAP stratejik ortağı BTSO ile gaza bastı

Ersözlü, önceki gün Almira Hotel’de gerçekleştirilen iftarda yaptığı konuşmada, yılın ilk yarısında gerçekleştirilen 5 ayrı fuarla Bursa ve bölge ekonomisine 500 milyon dolarlık iş hacmi sağladıklarını kaydetti.

Yılın ikinci yarısında 9 fuar düzenleneceğini dile getiren Ersözlü, ”Tüyap Bursa Fuarcılık olarak yıl sonuna kadar gerçekleşecek 14 fuar projesi ile 50 ülkeden 2 bin 500 firma ve firma temsilciliğini, 75 ülkeden 1 milyona yakın ziyaretçiyi katılımcı firmalar ile buluşturmayı hedeflemekteyiz” dedi.

Ersözlü, konuşmasını şu sözlerle noktaladı:

”Sanayi kenti, tarihi ve kültür doğa kenti olan Bursa’nın ülke genelinde düzenlenen verimli ve büyük buluşmalara ev sahipliği yapan fuarları gerçekleştirmesinde önemli paya sahip olan Ekonomi Bakanlığı’na, Bursa Valiliği’ne, Büyükşehir Belediyesi’ne, KOSGEB’e, Meslek Odaları’na, tüm sivil toplum kuruluşlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Türkiye’yi Fuarcılık konusunda ülkemizin başkenti yapmak hedefi ile Bursa’ya yeni nitelikli marka fuarlar kazandırmak için güçlerimizi birleştiğimiz stratejik ortağımız Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’na ayrıca teşekkür ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X