Tüyleri diken diken eden dua sahnesi! Sosyal medyayı salladı

Kuruluş Osman dizisinin merakla beklenen 3. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. ATV’de yayınlanan i Kuruluş Osman’ın 3. bölümünde Osman Bey’in duası tüyleri diken diken ediyor.

Tüyleri diken diken eden dua sahnesi! Sosyal medyayı salladı

Başrollerinde Burak Özçivit, Saruhan Hünel, Aslıhan Karalar gibi isimlerin yer aldığı Kuruluş Osman dizisi 3. bölümüyle 4 Aralık Çarşamba akşamı ATV’de ekrana gelecek. Diriliş Ertuğrul’un devamı olan Kuruluş Osman’ın yeni bölümünde Osman Bey, devletin ilk adımlarını atmak için mücadele ediyor.

Burak Özçivit’in canlandırdığı Osman Bey, “Allah’ım bu toprakları aşan sınırlarımı, haritalara sığmayacak hayallerimi bilen sensin. Bu düşü gerçek eyle” diyerek dua ediyor. İşte Kuruluş Osman 3. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey üzerine atılan iftiradan kurtulmak için mücadele etti. Kulucahisar Tekfur’u Yorgopolos’un öldürülmesi üzerine harekete geçen Osman Bey, gerçeği ortaya çıkarmak istedi.

kuruluş1

Osman, Bamsı Bey’in oğlu Aybars’ın katillerinin kalede yuvalanan bir ihanet şebekesi olduğunu düşünerek gizlice kaleye girer ve kalede güvendiği tek kişi olan Kulucahisar Tekfur’u Yorgopolos ile gizli bir anlaşma yapar. Ancak bu anlaşmadan hemen sonra öldürülen tekfurun cesedi, Osman’ın ayaklarının dibine düşer.

Katillerin peşine düşen Osman, bataklıkta kendini kurtaran rahibelerle burun buruna gelir. Osman rahibelerin aslında kim olduklarını öğrenebilecek midir? Sofia ve Kalanoz, Osman’ı yakalayabilecek midir? Yoksa Osman, Yorgopolos’un katillerini bulup, kaleden çıkabilecek midir?
 

kuruluş2

KURULUŞ OSMAN’DA KİM HANGİ ROLDE OYNUYOR?

Burak Özçivit (Osman Bey), Nurettin Sönmez (Bamsı), Ragıp Savaş (Dündar), Saruhan Hünel (Alişar), İsmail Hakkı (Samsa), Tuğrul Çetiner (Yannis), Ayşegül Günay (Zöhre), Alma Terzic (Sofia), Emre Basalak (Gündüz), Abdül Süsler (Kalonoz), Eren Hacısalihoğlu (Batur), Özge Törer (Bala Hatun), Buse Arslan (Aygül), Aslıhan Karalar (Burçin), Serhan Onat (Aybars), Uğur Arslan (Nizamettin), Açelya Özcan (Ayşe Hatun), Emel Dede (Gonca), Yiğit Uçan (Boran), Ali Sinan Demir (Tursun), Şevket Çapkınoğlu (Megala), Ayşen Gürler (Helen), Yaşar Aydınlıoğlu (Yorgopolos)

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Ağabeyinin yokluğunda Kayı Obası’nı idare eden Dündar Bey, otağ ahalisi ve beylerle birlikte Kulucahisar Tekfuru Yorgopolos’u ziyarete gider.

Maksadı Ertuğrul Bey’in kurduğu ilişkiler çerçevesince bir ticaret ve güvenlik anlaşması yapmaktır.
 

kuruluş1
 

Ancak Kayıları burada bekleyen tek şey Yorgopolos’un dostluğu değildir.
 

kuruluş2

Tekfurun, Türklerle kurduğu yakın ilişkiden rahatsız olan ezoterik bir yapılanma, kanlı bir operasyon için düğmeye basar.
 

kuruluş3
 

Amcası Dündar Bey’in yanında kaleye giden Osman, göstermiş olduğu kahramanlık ile bütün planları bozar.
 

kuruluş4

Yaşananlar Kayı’nın gözü kara yiğidi Osman için gizli bağlantılarla dolu tehlikeli bir maceranın başlangıcıdır.
 

1440061223651

Bamsı karakteriyle milyonların gönlüne taht kurmuş Nurettin Sönmez, ‘Kuruluş Osman’ kadrosunda da yer alırken, Dündar karakterini Ragıp Savaş, Alişar karakterini ise Saruhan Hünel canlandıracak.
 

101120151141432399762

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dönemin obaları, otağları, şehirleri ve mekanlarını hissettiren Kuruluş Osman’ın çekimleri Beykoz’a bağlı Riva’da gerçekleştiriliyor. Dizide kullanılan atlar için de arazinin bir bölümü ayrılmış. Burada eğitmenler eşliğinde atlar doğal ortamlarına uygun olarak yetiştiriliyor.
 

kuruluş5

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X