Tuzla’ya meydan

İnegöl’e bağlı Tuzla Mahallesi’nde belediyenin yaptırdığı meydanın açılışında konuşan Aktaş, İnegölümüzün her bir köşesini ihya ederek, hep birlikte daha güzel bir şehirde yaşamanın yolunu arıyoruz” dedi.

Tuzla’ya meydan

İnegöl Belediyesi tarafından AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı merhum Erol Çetinkaya anısına yaptırılan mahalle meydanı törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş törende yaptığı konuşmada alt yapı, üst yapı, kent estetiği, sosyal, kültürel birçok konuda şehir merkezi ya da kırsal mahalle ayırt etmeden hizmetleri halka ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi. Kırsal mahallelerde yaptıkları çalışmaları aciliyet durumuna göre belli bir plan doğrultusunda gerçekleştirdiklerini ifade eden Aktaş, “Hedefimiz İnegöl’de yaşayan tüm hemşerilerimize eşit hizmet götürmek. İnegölümüzün her bir köşesini ihya ederek, hep birlikte daha güzel bir şehirde yaşamanın yolunu arıyoruz” ifadelerine yer verdi.

85 BİN LİRAYA MÂL OLDU

Tuzla Mahallesi’nde gerçekleştirilen proje alanında 15 araçlık bir otopark ve 150 metrekarelik bir de çocuk oyun alanı oluşturuldu. Projede 600 metrekarelik yeşil alan oluşturulurken, bu yeşil alanda çeşitli türlerde 41 adet ağaç kullanıldı. Çalışma belediyeye yaklaşık 85 bin TL’ye maloldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X