Tuzluca’da Tuzkev-2 Projesi

2 (TUZKEV) kapsamında öğrenciler arasında sınav yapılacak. Açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Latif Oğur, öğrencilere kitap okuma alış…

Tuzluca’da Tuzkev-2 Projesi

2 (TUZKEV) kapsamında öğrenciler arasında sınav yapılacak. Açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Latif Oğur, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap okumayı sevdirmek, kelime dağarcığını zenginleştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Oğur, “Duygu, düşüncelerini aktarmada kitap okumanın yardımcı rolde olduğunu fark ettirmek; Türkçeyi doğru, güzel, etkili kullanma becerisini geliştirmektir amacıyla Kitapların Ezgisiyle Var Olmak Projesi-2’yi gerçekleştirdik. Bu proje çerçevesinde birinci kategoride yer alan 5, 6 ve 7. seviye sınıflarında dereceye giren öğrencilerimize eğitim gönüllülerince ödüller 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda takdim edilecek olup, 9, 10 ve 11. seviye sınıflarındaki ödüller de müdürlüğümüzce yapılacak olan ölçme ve değerlendirme sınavından sonra dereceye giren öğrencilere eğitim severler tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda takdim edilecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X