TV seyircisi artık profesyonel

Ünlü türkücü ve oyuncu Yavuz Bingöl, konser vermek izin geldiği Bursa’da televizyon seyircisine yeni dizileri sevdirmenin artık zorlaştığını itiraf etti.

TV seyircisi artık profesyonel

Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü’nün yeni sezon açılış konserine konuk olan Yavuz Bingöl, sahne öncesi samimi açıklamalarda bulundu. 

Müzikle birlikte oyunculuğu da yıllardır başarıyla sürdüren Bingöl, artık tutacak dizi yapmanın zorlaştığını belirtti. Bingöl, ‘Sevdiğiniz bir hikaye oluyor. Tercih ettiğiniz tutmuyor, tercih etmediğiniz tutuyor. Dizi izleyicisi de artık çok profesyonel oldu. Türk toplumunun neyi sevip neyi sevmeyeceğini çok önceden kestiremiyorsunuz’ dedi.

ELÇİYE ZEVAL OLMAZ

Öte yandan bir sinema filmi içn teklif götürdüğü Halya Avşar tarafından reddedildiği konuşulan Yavuz Bingöl, konuya açıklık getirdi. Bingöl, ‘O öyle değil. Şef diye bir sinema filmi projesi var. Bir banka müdürünün hikayesi. Yönetmen filmed eşimi Hülya Avşar’ın oynamasının güzel olacağını söyledi. Ben de hikayeyi Hülya Hanım’a gönderdim. Ama kendisi ne bana geri döndü, ne de ben bu işi beğenmedim sevmedim de demedi. Ben aracıyım, elçiye zeval olmaz’ dedi. 

 

Yavuz Bingöl, Serhat Hallaç’la görüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X