TV8’den flaş Eser Yenenler kararı!

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’de Eser Yenenler’in sunacağı yeni bir talk show başlıyor. 3 Adam’la tanınan Eser Yenenler’in yeni talk show programı ‘Eser Yenenler Show’ ne zaman yayınlanacak? İşte Eser Yenenler’in TV8’de sunacağı yeni show programının

TV8’den flaş Eser Yenenler kararı!

Eser Yenenler yepyeni talk show programı ‘Eser Yenenler Show’ ile TV8 ekranında izleyici ile buluşuyor. Birbirinden renkli konu ve konukları ile Eser Yenenler Show, 14 Kasım Çarşamba akşamı TV8’de başlıyor. Programın ilk tanıtım videosu da yayınlandı.

Eser Yenenler, dikkat çeken tanıtım videosunda rap tarzında şarkı söylüyor. EYS Show (Eser Yenenler Show) adıyla başlayacak olan yeni talk show’un başlama tarihi de belli oldu. İlk bölümü 14 Kasım Çarşamba akşamı 23.15’de TV8 ekranlarında yayınlanacak olan programın tanıtımını Eser Yenenler Instagram hesabından “Başladı şov hadi yerine geç otur:) ” diyerek duyurdu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X