TV8’den flaş karar! Sevilen dizinin akıbeti belli oldu

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Jet Sosyete’nin akıbeti belli oldu. Mayıs ayında ekrana veda edecek olan dizi, dijital platformlarda yayınlanacak.

TV8’den flaş karar! Sevilen dizinin akıbeti belli oldu

Star TV’den Tv8’e transfer olan Gülse Birsel imzalı Jet Sosyete dizisinin akıbeti belli oldu. Mayıs başında ekrana veda edecek olan dizinin yeni sezonda dijital platformlarda yayınlanacağı duyuruldu.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, başrollerini Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun paylaştığı Jet Sosyete dizisi 39. bölümüyle ekranlara veda edecek.

DİJİTAL PLATFORMDA YAYINLANACAK

2 Mayıs’ta ekrana gelecek olan final bölümüyle veda edecek olan Jet Sosyete için yapımcısından açıklama geldi. Jet Sosyete’nin yapımcısı Necati Akpınar, sevilen dizinin yeni sezonda fijital platformda yer alacağını söyleyerek, “2 Mayıs’ta ekrana veda edecek. Önümüzdeki yıl dijital platformda olacak ama Netflix’te değil. blutv, puhutv, Digiturk ya da FOXplay’de olabilir. Yani Türkiye’de bir dijital platformda seyirciyle buluşacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X