Twıngo Fan Club Akçakoca’da

Otomobil dünyasında her geçen gün adını sosyal medyada duyuran Twingo Fan Club-Twingo Otomobil Kulübü 7. Geleneksel Türkiye buluşması için Akçakoça da…

Twıngo Fan Club Akçakoca’da

Otomobil dünyasında her geçen gün adını sosyal medyada duyuran Twingo Fan Club-Twingo Otomobil Kulübü 7. Geleneksel Türkiye buluşması için Akçakoça da toplanıyor. Edilli sahili Deniz Camping de 15-16 Ağustos tarihleri arasında İstanbul, Bursa, Kocaeli, İzmir, Ordu ve Samsun dan yaklaşık 30-35 araçlık bir katılım ile twingo tutkunlarını bir araya geliyor. Her meslek grubundan üyenin bulunduğu organizasyonda kulübün 2015 yılında yapmış olduğu sosyal sorumluluk faaliyet projeleri ve gelecek yıllarda yapılması planlanan yeni hedefler hakkında konuşulacağı öğrenildi. 2007 yılında Fan Club olarak kurulmuş olan otomobil kulübü mevcut araçlar hakkında bilgi almak ve yardımlaşmak amaçlı twingo kullanıcılarını bir araya getirmiş, Sosyal medya da forum üzerinden iletişimde olan ve İstanbul başta olmak üzere, İzmit, Bursa, İzmir, Ankara, Ordu ve Samsun da yıl içinde toplantı ve organizasyonlar düzenlemekte. Yıl içindeki organizasyonlara ek olarak, her yıl bir defa Türkiye buluşması adı altında Bolu, Eskişehir, Erdek, Bursa ve İznik’te bir araya geldiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X