Twitter’a aman etti!

Kadınlara çocuklarını büyütüp kariyer hırsına kapılmamalarını tavsiye ettiği twit’i yüzünden çok eleştirilen Cem Davran, önceki akşam Alevli Günler oyunu için geldiği Bursa’da twitter için ‘aman!’ diye tepki verdi.

Twitter’a aman etti!

ÜNAL ÖZBAY

Usta oyuncu Cem Davran’ın twitter hesabından yaptığı ‘Merak etmeyin ben damdan düşenim. Bebek dolaştıran dadılar gördüm de. ELde telefon arabayı itekleyen. Çocuğu anne büyütür. Bırakın şu kariyer yapma triplerini’ açıklaması ünlü oyuncunnu başına dert oldu. Twit’i attığı günden bu yana özellikle kadınların sert eleştirilerine maruz kalan Davran, önceki akşam başrollerini Erkan Can, Yıldıray Şahinler ve Bahtiyar Engin’le paylaştığı ‘Alevli Günler’ oyunu için Bursa’daydı.

CEVAP VERMEK İSTEMEDİ

Oyun sonrası rol arkadaşlarıyla birlikte Divan Lokantası’nda bir araya gelen Cel Davran, gazetecilerin konuyla ilgili sorularına maruz kaldı. Üzerine çok gelinen açıklamasıyla ilgili konuşmak istemeyen Davran, ‘Twitter mı? Aman aman’ diyerek tepkisini dile getirdi. Davran, oyuncu arkadaşlarıyla birlikte iki saat boyunca performans sergilediği oyunun sonunda ise yüzlerce seyirci tarafından ayakta alkışlandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X