TZOB eğitimleri tamamladı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ziraat Odaları Bilgi İşlem Sistemi’nin (ZOBİS) daha verimli kullanılması ve işlevselliğin artırılması için 29 pilot ilde yapılan eğitimlerin tamamlandığını belirterek, 680 ziraat odasınd

TZOB eğitimleri tamamladı

Eğitimlerle, çiftçi işlemlerinin daha hızlı girilmesinin sağlandığını vurgulayan Bayraktar, üye ve veri giriş işlemlerinin sık sık örneklendirildiğini, bu sayede kullanıcıların otomasyonu yanlış kullanımlarının giderilerek programa entegrasyonun maksimuma çıkarıldığını kaydetti.

Sistem hakkında bilgi veren Bayraktar, çiftçi kütük bilgileri, arazi ve tarımsal bilgiler, üretim deseni ve miktarları, bina ve tesis varlığı, alet ve makine varlığı, hayvan ve su ürünleri varlığının sistemde görülebildiğinin altını çizdi.

Şemsi Bayraktar, çiftçilerin Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) kayıtlarının çevrim içi olarak yapılabildiğine, çiftçiler için gerekli belgelerin anında hazırlanabildiğine dikkati çekti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X