TZOB: Millet iradesi sandığa yansıdı

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, 1 Kasım seçim sonuçlarıyla ilgili olarak, ‘millet iradesi büyük bir katılımla sandığa yansadı’ dedi

TZOB: Millet iradesi sandığa yansıdı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 1 Kasım seçimlerinde millet iradesinin büyük bir katılımla sandığa yansıdığını belirterek, “Şimdi hızla seçim süreci geride bırakılmalı, toplumun bütün kesim ve sektörleri topyekun olarak ülke menfaatlerine odaklanmalıdır” ifadelerini kullandı. 

Bayraktar, yazılı açıklamasında, seçimlerin huzur içinde, yüksek katılım ve olgunlukla gerçekleştirilmiş olmasından memnuniyet duyduğunu aktardı. Bayraktar, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Millet iradesi, büyük bir katılımla sandığa yansımış, örnek bir demokratik olgunlukla seçimler gerçekleştirilmiştir. Milletimiz görevini yerine getirmiş ve ülke yönetimini belirleyen iradesini yansıtmıştır. Şimdi seçim süreci hızla geride bırakılmalı, toplumun bütün kesim ve sektörleri topyekun olarak ülke sorunlarına ve menfaatlerine odaklanmalıdır. Seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X