U14 Timsah dörtlü finalde

Trabzonspor’u uzatmada bulduğu gollerle 3-1 mağlup eden yeşil beyazlılar Türkiye Şampiyonası finallerinde mücadele edecek.

U14 Timsah dörtlü finalde

U14 Gelişim Ligi 1.Bölge B Grubu’nu lider tamamlayan Bursaspor U14, 4.Bölge Grup lideri Trabzonspor’la Kayseri’de oynadığı play-off maçını 3-1 kazanarakr adını Türkiye Şampiyonası dörtlü finallerine yazdırdı. 

Antrenör Serkan Türkay’ın öğrencileri, normal süresi 1-1 tamamlanan maçı, uzatma dakikalarında bulduğu goller ile 3-1 kazanmasını bildi.

YENİ ROTA ANTALYA

Maçın normal süresinin son dakikasına 1-0 mağlup giren yeşil beyazlılar 70’de Hatip ile golü bularak maçı uzatmaya götürdü. 84.dakikasında Bünyamin ve 88’de Abdullah Tazgel ile 3-1’lik skoru yakalayan Bursaspor böylece adını 10-18 Mayıs’ta Antalya Wow Topkapı Palace Otel Sahalarında yapılacak dörtlü finallere yazdırmış oldu. Bursaspor, Galatasaray, Eskişehirspor ve Denizlispor ile birlikte Türkiye şampiyonluğu için karşılaşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X