UBM’ye tam destek

Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele Derneği (UBM), çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ederken, yurt genelinden de destek görmeye başladı.

UBM’ye tam destek

SADULLAH ORGAN

 

İnegöl’de faaliyet gösteren Lider Hasar Danışmanlık yetkilileri, UBM yöneticileri ile bir araya gelerek maddi anlamda büyük destek vereceklerini açıkladılar.

İnegöl Ertuğrulgazi Konağı’nda düzenlenen toplantıda konuşan UBM Genel Başkanı Ahmet Akay, “Dünyada bir ilki gerçekleştirdik. UBM olarak dört bağımlı gencimizi hap kullanmadan, psikolojik tedavi görmeden sadece spor ile bağımlılıktan kurtardık. Çalışmalarımızı yürütürken maddi destek bekliyoruz. Lider Hasar Danışmanlık firması bize çok faydalı ve yüklü maddi destekte bulundu. Kendileri maddi desteğin miktarı konusunda herhangi bir bilgi vermemizi istemediler” dedi.

UBM adına gönül elçiliği yapabileceklerini ifade eden firma yetkilisi Sibel Bozkurt Gür ise, “Kendilerine destek vermek konusunda hemfikir olduk. Umarım başarılarını sürdürürler” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X