Üç köye süt toplama merkezi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey’de Subaşı, Seyran ve Karasu köylerine süt toplama merkezleri kurulacağını bildirdi.

Üç köye süt toplama merkezi

Subaşı köyündeki süt toplama merkezi kurulacak alanda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, özellikle tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi ve tüm kırsal kesime destek verilmesi için yoğun çalışma içinde olduklarını dile getirdi. Altepe, “Amacımız, üretime katkı sağlamaktır” diye konuştu.

Çevre köylere de hitap edecek süt toplama merkezlerinin, hayvan yetiştiricilerine destek olacağını ifade eden Altepe, bölgede toplanan sütlerin, 4’er tonluk tanklarda 4 derecede soğutularak değerlendirileceğini bildirdi.

Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Karacabey Bölgesi Süt Üreticileri Birliği ile ortak çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Karacabey Süt Üreticileri Birliği Başkanı Hamit Bakırtaş ise “Süt ürünleri toplama merkezi, hayvancılık yapan üreticiler adına güzel bir adım. Sütü daha kaliteli şekilde fabrikaya sunmak açısından çok iyi bir çalışma oluyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X